Frosted Toast Crunch™ Berry Parfaits
Frosted Toast Crunch ™ Berry Parfaits to Wegetariańskie deser. Ten przepis służy 4. Na 1,14 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 127 kalorii, 12g białka, oraz 1g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka jeżyn, jagód, jogurtu greckiego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Frosted Toast Crunch™ Cupcakes, Frosted Toast Crunch™ Sernikowe Babeczki, oraz Lody Płatkowe Frosted Toast Crunch™ dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce wymieszaj jogurt, miód i cynamon.
W każdej z 4 małych szklanek lub misek umieść warstwę płatków, aby pokryć dno; na górze każda z 1/4 szklanki mieszanki jogurtu, kolejną warstwę płatków i jedną czwartą jeżyn i jagód. Powtórz warstwy z pozostałą mieszaniną jogurtu, płatków zbożowych i jagód.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Można spróbować Willamette Valley Vineyards cały klaster różowe Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 20 dolarów za butelkę.
![Willamette Valley Vineyards Whole Cluster Rose of Pinot Noir]()
Willamette Valley Vineyards Whole Cluster Rose of Pinot Noir
Jasny róż w Kolorze z aromatami soczystej truskawki, wiśni, tropikalnego liczi i kremu waniliowego, arbuza, truskawek i śmietany, czerwonej wiśni i wiciokrzewu. Wytrawne o średnim ciele, okrągłym odczuciu w ustach i żywych smakach nektaryny, brzoskwini, wiciokrzewu i mineralności. Orzeźwiająca kwasowość tworzy żywe i czyste wykończenie.To różowe wino jest wszechstronnym winem do sparowania z jedzeniem, ponieważ może sprostać złożonym kuchniom, ale jest wygodne w przypadku prostych sałatek i sezonowych warzyw. Ciesz się suwakami z łososia, tuńczykiem ahi, curry warzywne, bruschettą, balsamicznymi kabobami z kurczaka, płaskimi chlebami opalanymi drewnem, sałatkami niçoise, serami i deskami do wędlin. Podawać schłodzone.