Frosted Pecan Butter Cookies
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc wypróbuj matowe ciasteczka z masłem orzechowym. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 93 kalorie, 1G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 14 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz mąkę, cukier cukierniczy, skrobię kukurydzianą i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Masło Orzechowe Frosted Fudge Brownies, Masło Pecan Frosted Pumpkin Bars, oraz Ciasteczka Z Matowym Masłem.
Instrukcje
W dużej misce, masło śmietankowe i cukier cukierniczy; ubić w mleku.
Połączyć mąkę i skrobię kukurydzianą; stopniowo dodawać do śmietany. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 1 godzinę lub aż łatwy w obsłudze.
Ciasto rozwałkować na 1-in. jaja. Zanurz każdą kulkę w połowie orzechów pekan.
Umieść stronę nakrętki w dół 2 w. osobno na nieczystych blachach do pieczenia. Lekko spłaszczyć.
Piec w temperaturze 350° przez 13-15 minut lub do lekko rumiane.
Wyjąć do stojaków z drutu w celu ostygnięcia. W małej misce, połączyć składniki lukier do gładkiej. Ciasteczka chłodzone mrozem.