Frosted Imbir Wycięcia

Frosted Imbir Wycięcia
Frosted imbir Cutouts jest bezmleczne hor d ' oeuvre. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 142 kalorie. Ten przepis służy 36 i kosztuje 20 centów za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 20 minut. Udaj się do sklepu i odbierz wanilię, cukier, skracanie i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Frosted Imbir Wycięcia, Frosted Spice Cutouts, oraz Frosted Butter Cutouts dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce, połączyć skracanie i melasy; dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
SkracanieSkracanie
MelasaMelasa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
Dodaj wszystkie pozostałe składniki cookie; dobrze wymieszać. Przykryć folią; przechowywać w lodówce co najmniej 2 godziny dla łatwiejszej obsługi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
1 Duża żółta Cebula, Pokrojona W ósemki1 Duża żółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
3
Rozgrzać piekarnik do 177°. Na Dobrze posmarowanej mąką powierzchni rozwałkować ciasto do grubości 1/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Pokroić mąką okrągłą foremkę do ciastek o średnicy 2,5 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Foremka Do CiastekForemka Do Ciastek
5
Umieść 1 cal od siebie na nieprzetworzonych arkuszach ciasteczek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
6
Piec w temperaturze 177°. przez 6 do 9 minut lub aż zestaw. Cool 1 minuta; usuń z arkuszy cookie. Schłodzić 10 minut lub do całkowitego ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
7
W rondlu 2-quart, połączyć wodę i żelatynę; odstawić 5 minut. Wymieszać z cukrem; doprowadzić do pełnego wrzenia. Zmniejszyć ogień do medium; gotować 10 minut bez mieszania. Temperatura powinna wynosić 104°. na termometrze candy.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatynażelatyna
Cukierki Sour Brite OctopusCukierki Sour Brite Octopus
CukierCukier
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr CandyTermometr Candy
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
8
Zdjąć z ognia.
9
Dodać cukier puder; ubić mikserem elektrycznym z małą prędkością, aż do spienienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
10
Dodać proszek do pieczenia i wanilię; pokonać na małej prędkości przez 5 minut lub aż błyszczący i konsystencji rozprzestrzeniania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
WaniliaWanilia
11
Rozłóż lukier na spodniej stronie każdego ciastka do 1/8 cala krawędzi. W razie potrzeby udekoruj ciasteczka.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
Pliki CookiePliki Cookie
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
12
Odstawić, aż lukier jest ustawiony przed przechowywaniem, około 2 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 20 m.
Porcje36
Ocena Zdrowia1
Magazyn