Frittata ze szparagami i serem Jack
Szparagi i ser Jack Frittata może być tylko poranny posiłek szukasz. Na 1,26 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 108 kalorii, 7G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 10. 7 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka propozycji serwowania: podstawowa sałatka, olej roślinny, ser jack i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 29%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Szparagi i ser kozi Frittata, Szparagi I Ser Szwajcarski Frittata, oraz Zapiekane Szparagi I Ser Frittata dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Podgrzać brojlery do wysokiej i zorganizować stojak w górnej trzeciej.
W dużej misce ubij razem jajka, ser, sól i świeżo zmielony czarny pieprz, aż do całkowitego połączenia.
Na dużej patelni żaroodpornej rozgrzej olej i masło na średnim ogniu. Gdy pieni się, dodać szparagi, dobrze doprawić solą i świeżo zmielonym czarnym pieprzem, i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż gotowane przez, o 5 protokół. Wymieszać z kolendrą. Zmniejszyć ogień do niskiego, wlać mieszaninę jaj i gotować, aż 1-calowa granica mieszaniny jaj jest jędrna, o 3 protokół. (Środek frittaty nie zostanie ustawiony w tym momencie.)
Umieść patelnię w piekarniku i dusić, aż niektóre miejsca są rumiane i jajka są po prostu ustawić, O 2 protokół.
Pokroić w kliny i podawać z sałatką. Może być podawany na ciepło lub w temperaturze pokojowej.