Frijoles Verdes con Torticas de Choclo (zupa fasolowa z plackami kukurydzianymi)

Frijoles Verdes con Torticas de Choclo (zupa fasolowa z plackami kukurydzianymi) może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 12g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 219 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje 68 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 100 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać mączkę kukurydzianą, masło, cukier i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć jajko można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Torticas de Atún (placki z tuńczyka), Zupa z fasoli kanaryjskiej (Sopa de Frijoles Canarios), oraz Zupa z białej fasoli (Sopa de Frijoles Blancos).
Instrukcje
Pick through the beans and display any debris.In duży garnek na średnim ogniu, dodać fasolę, wodę, hogao, bulion wołowy, marchew i żeberka wieprzowe. Lekko przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 1 ½ godziny.
Rozgrzać olej do 325 stopni F.
Umieść kukurydzę w robocie kuchennym i przerabiaj przez około 2 minutes.In średnia miska, połączyć mąkę kukurydzianą, proszek do pieczenia, cukier, kukurydza, masło, mleko, jajko, sól i pieprz. Dobrze się miesza.
Wlać olej na głębokość 2 cali na patelni. Wrzucić łyżki do gorącego oleju. Gotować 2 do 4 protokół, lub do złotego, obracając raz.
Osuszyć na ręcznikach papierowych. Zestaw aside.To podawać: zupę kadzi w misce. Ułożyć placki na środku zupy.