Fresh Tabbouleh to wegańskie przystawka. Na 1,05 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 181 kalorii, 3G białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz pietruszkę z płaskim liściem, oliwę z oliwek, pomidora i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni middl eastern. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 77%. Spróbuj Cytryna i świeże zioła Tabbouleh, Baby Tomato and Fresh Herb Tabbouleh, oraz Kuskus Tabbouleh ze świeżą miętą i fetą dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W misce wymieszać sok z cytryny, sól koszerną, sól sezonowaną i chili w proszku. Powoli skropić oliwą z oliwek, szybko ubijając, aż sos będzie gęsty i kremowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól Sezonowana
Chili W Proszku
Sól Koszerna
Sok Z Cytryny
Oliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
Cukierki Peachie-o
2
Wlać gorącą wodę na bulgur w misce; niech namoczyć, aż woda zostanie wchłonięta i bulgur jest miękki, około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulgur
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
3
W dużej misce wymieszać pietruszkę, pomidor, zieloną paprykę, ogórek, zieloną cebulę i miętę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielony Pieprz
Zielona Cebula
Ogórek
Pietruszka-nać
Pomidor
Mięta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
4
Dodać bulgur; wrzucić do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulgur
5
Mżawka dressing na mieszaninie bulgur; wrzucić do herbu.