Fresh Squash Chips

Fresh Squash Chips
Świeże chipsy do squasha mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 22 kalorie. Na 48 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap dieta. Jeśli masz sól, cukinia, squash, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 72%, co jest solidne. Spróbuj Chipsy Z Dyni, Salsa ze świeżych owoców z chipsami cynamonowymi, oraz Chipsy Do Squasha Z Bazylią I Balsamiczną Mżawką dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pokroić żółty squash i cukinię na 1/4-cal-grube rundy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Squash żółtySquash żółty
CukiniaCukinia
2
Połącz squash, cukinię, zimną wodę i sól w dużej misce. Przykryć i schłodzić 30 minut; odcedzić i osuszyć ręcznikami papierowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukiniaCukinia
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
3
Podawać z ulubionym dipem jako alternatywą dla chipsów ziemniaczanych.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy ZiemniaczaneChipsy Ziemniaczane
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia22
Magazyn