French Onion-Beef-Noodle Bake
Francuski Piec cebulowo-wołowo-makaronowy może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. To danie główne ma 514 kalorii, 42g białka, oraz 19g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje $3.02 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka szerokiego makaronu jajecznego, przyprawione grzanki, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Francuski Piec Cebulowy, French Onion Zoodle Bake, oraz Piec Z Wołowiną dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°. gotować i odsączyć makaron zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Tymczasem w holenderskim piekarniku 5-quart roztopić masło na średnim ogniu.
Dodać wołowinę, cebulę i grzyby; gotować około 20 minut, często mieszając, aż wołowina będzie rumiana ze wszystkich stron, cebula będzie miękka, a grzyby rumiane.
Rozłóż makaron na dnie szklanego naczynia do pieczenia o wymiarach 13x9 cali (3-quart). Łyżka mieszanki wołowiny nad makaronem.
W tym samym piecu holenderskim podgrzać 2 1/2 szklanki bulionu do wrzenia na średnim ogniu. W małej misce, wymieszać pozostałe 1/2 bulionu szklanki i mąki, aż będzie gładka. Wymieszać mieszaninę mąki do wrzącego bulionu. Gotować, stale mieszając, aż bąbelki i zgęstnieje. Wymieszać z rozmarynem, solą i pieprzem.
Wlać mieszaninę wołowiny; mieszać do dobrze wymieszane.
Posypać grzankami, następnie serem.
Piec 25 do 35 minut lub do bąbelków wokół krawędzi i ser topi.