French Canadian Tourtiere I

French Canadian Tourtiere I
French Canadian Tourtiere mogę być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.96 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 763 kalorie, 28g białka, oraz 49g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Udaj się do sklepu i odbierz ziele angielskie, pieprz, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to French Canadian Tourtiere, Traditional French Canadian Tourtiere, oraz From The Vault-French Canadian Tourtiere.

Instrukcje

1
Połączyć wieprzowinę, cebulę, przyprawy i wrzącą wodę.2 dusić odkryte mieszając od czasu do czasu, aż mięso jest gotowane.3 schłodzić i odcedzić każdy tłuszcz.4 wymieszać ziemniaki.5 Linia pie płyta z ciasta skorupa.6 napełnij gotowaną mieszaniną.7 przykryć drugą skórką.8 uszczelnij krawędzie ciasta i wytnij otwory wentylacyjne.9
Składniki, których będziesz potrzebować
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
2
Piec 10 minut w temperaturze 230 ° C, następnie obniżyć temperaturę do 180 ° C przez 30 minut lub do złotego koloru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki

Polecane wino: Bordeaux, Okruchy Czekoladowych Herbatników Graham (około 14 Całych Herbatników), Biały Bordowy

Bordeaux, szampan i biały Burgundy to świetny wybór dla Francuzów. Francuskie wino jest tak samo różnorodne jak francuskie jedzenie, ale rzadko pomylisz się z szampanem. Jeśli posiłek wymaga białego wina, możesz również spróbować białego burgunda. Dla czerwonego, spróbuj Red bordeaux blend. Chateau Larroque Bordeaux Superieur z 4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
Chateau Larroque Bordeaux Superieur
Chateau Larroque Bordeaux Superieur
Ciemny granat w Kolorze. Czerwone owoce, migdały i orzechy laskowe, o słabym aromacie wanilii. Jedwabisty, aksamitny atak ujawnia przyjemny, skoncentrowany smak o dobrej strukturze. Smaki suszonych owoców oraz połączenie lukrecji i tostów.Mieszanka: 63% Merlot, 32% Cabernet Sauvignon, 5% Cabernet Franc
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia23
Magazyn