Francuskie tosty z kompot Klonowo-jabłkowy
Francuskie tosty z kompotem Klonowo-jabłkowym mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 231 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.34 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz różowe jabłka lady, zmielony cynamon, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Maślanka Tosty Francuskie + Szybki Kompot Z Klonu Jeżyn, Tosty francuskie z kompot jabłkowo-porzeczkowy, oraz Tosty francuskie z ajerkoniakiem z kompot żurawinowo-jabłkowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść stojak z drutu na blasze do pieczenia i umieść w piekarniku.
Aby przygotować kompot, podgrzej dużą patelnię nonstick na średnim ogniu. Płaszcz patelni z gotowania sprayu; rozpuścić 1 łyżkę masła w patelni.
Dodaj jabłka na patelnię; smażyć 8 minut lub do miękkości. Wymieszać z syropem klonowym i 1/2 łyżeczki cynamonu. Trzymaj ciepło.
Aby przygotować tosty francuskie, połącz cukier granulowany i 1 łyżeczkę cynamonu w średniej misce, mieszając trzepaczką.
Dodaj mleko, wanilię, sól i jajka; ubijaj do dobrze wymieszanego. Pracując z 1 kromką chleba na raz, umieść kromkę chleba w mieszaninie mlecznej, obracając delikatnie, aby pokryć obie strony.
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu. 1 łyżeczkę masła rozpuścić na patelni.
Dodaj 3 powlekane kromki chleba; gotować 2 protokół z każdej strony lub aż lekko rumiane.
Umieść na stojaku w piekarniku, aby się ogrzać. Powtórz procedurę trzy razy w sprayu do gotowania, pozostałe 3 łyżeczki masła i pozostałe 9 kromek chleba.
Podawać tosty francuskie z kompot.
W razie potrzeby posypać cukrem pudrem.