Francuskie Tosty Croque Madame Zapiekanka

Francuskie Tosty Croque Madame Zapiekanka
Francuskie tosty Croque Madame zapiekanka może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Na $5.25 za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 802 kalorie, 47g białka, oraz 47 g tłuszczu każdy. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 1 godzina i 5 minut. Niewiele osób robiło ten przepis, a 3 mówiłoby, że trafił w sedno. Mieszanka szynki leśnej, bardzo chleb, syrop klonowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać zmielony cynamon, można śledzić to danie główne z Cynamonowe Twisty jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Francuska Cebulowa Croque Madame, Croque-Madame, oraz Croque Madame dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wyreguluj stojak piekarnika do pozycji środkowej i rozgrzej do 375 stopni F. Lekko posmaruj 9 - przez 13-calowe naczynie do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Ułóż 6 kromek chleba w jednej warstwie na dnie naczynia do pieczenia (w razie potrzeby wykończ).
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
3
Posypać 2 czubate łyżki gruyere na wierzchu każdego plastra. Następnie na wierzchu po 2 plastry szynki, w razie potrzeby składając szynkę, aby zmieściła się na wierzchu chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
GruyereGruyere
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
4
Ułożyć pozostałe 6 kromek chleba na szynce, aby uformować 6 kanapek.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
5
Posypać Pozostałe gruyere na górze i po bokach kanapki. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
GruyereGruyere
6
W dużej misce wymieszać 4 jajka, pół na pół, cynamon, gałkę muszkatołową, 1 łyżeczkę soli i 1/2 łyżeczki pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sól Do Obramowania SzkłaSól Do Obramowania Szkła
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Naturalna Mieszanka Do CiastNaturalna Mieszanka Do Ciast
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
7
Wlać na kanapki. Użyj rąk, aby lekko wcisnąć kanapki w dół do kremu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala2 Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
8
Spryskaj duży kawałek folii sprayem zapobiegającym przywieraniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
9
Umieścić folię, spryskane-strona w dół, na górze naczynia do pieczenia, zaciskając boki folii wokół naczynia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
10
Piec przez 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
11
Wyjąć folię i piec, aż krem jest ustawiony, ale jeszcze lekko jiggly, około 10 minut. Przełącz piekarnik na broil i broil, aż do góry jest jasny złoty brąz, 3 do 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala2 Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
12
Odstawić zapiekankę na 20 minut w temperaturze pokojowej.
13
W międzyczasie rozgrzej masło na dużej patelni nieprzywierającej na średnim ogniu. Na patelnię wyłożyć 3 jajka (OK, jeśli się skleją) i lekko posypać solą i pieprzem. Gotować, aż białka zaczynają się ustawić, 2 do 3 protokół, a następnie przykryć i kontynuować gotowanie, aż białka są ustawione, ale żółtka są nadal ciekłe, 1 do 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
14
Umieść każdy na kanapce. Powtórz z pozostałymi 3 jajkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
15
Użyj metalowej szpatułki, aby usunąć kanapkę z jajkiem z zapiekanki i umieścić na talerzu do serwowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
16
Podawać z ciepłym syropem klonowym do skropienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do PodaniaCzysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia22
Magazyn