Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów śródziemnomorskich, więc dać francuski kanadyjski wieprzowina Pie "Tourtière" spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 34g tłuszczu, oraz w sumie 578 kalorii. Na 1,52 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 21 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Udaj się do sklepu i odbierz sok jabłkowy, jabłka, mieloną wieprzowinę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 50%. Podobne przepisy to Tourtiere (Francuskie Kanadyjskie Ciasto Wieprzowe), French Canadian Tourtiere, oraz French Canadian Tourtiere I.
Instrukcje
1
CHUTNEY z rodzynkami jabłkowymi: masło rozgrzać w małym rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sugestia Podania: Sałata I Pokrojone Pomidory
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Dodać jabłka i pozostałe składniki. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień do niskiego poziomu i gotuj na wolnym ogniu przez 20-30 minut lub do momentu, gdy jabłka będą miękkie, a płyn odparuje. Schłodzić przed podaniem.
TOURTIERE: Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
5
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Dodać mieloną wieprzowinę i gotować, rozbijając tylną drewnianą łyżką przez 8-10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wieprzowina Mielona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich
7
Dodaj cebulę, marchew i czosnek. Gotować 2-3 minuty i dodać przyprawy i zioła. Gotować przez kolejne 1-2 minuty i wymieszać z ziemniakami. Po kolejnych 1-2 minutach dodaj bulion. Doprowadzić do wrzenia, a następnie zmniejszyć do gotować na wolnym ogniu przez 2-3 minuty lub aż płyn odparuje.