Francuskie Burgery Wołowe

Francuskie Burgery Wołowe
Przepis Francuski hamburgery wołowe może zaspokoić Amerykański głód w około 45 minut. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.42 za porcję. Jedna porcja zawiera 305 kalorii, 11g białka, oraz 18g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pieczoną paprykę, bułki brioche, kozi ser, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Grillowane Francuskie Burgery Dip, Francuskie Bistro Burgery, oraz Francuskie Burgery Cebulowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Uformować polędwicę na 4 (4-calowe) paszteciki; doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Stek PorterhouseStek Porterhouse
2
Rozgrzać grill do średniej-wysokiej; gotować, obracając raz, aż hamburgery są 160 wewnątrz dla średnich (5-6 minut na stronę).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
3
Podawać z pożądanymi dodatkami i bułkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn