Francuskie Burgery Cebulowe
Francuskie burgery cebulowe mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 825 kalorii, 48g białka, oraz 57 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 3,66 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Mieszanka bulionu z kurczaka, oliwy z oliwek, parmezanu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Francuskie Burgery Cebulowe, Francuskie Burgery Cebulowe, oraz Francuskie Burgery Cebulowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodaj cebulę i gotować, mieszając, aż zacznie brązowieć, 3 do 4 protokół.
Dodać cukier i 1/2 łyżeczki soli, zmniejszyć ogień do średnio niski i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż głęboki złoty, 15 więcej minut.
Dodać bulion z kurczaka i 1 łyżeczka sos Worcestershire i gotować na wolnym ogniu, aż cebula jest miękka i płyn jest prawie odparowany, 8 protokół.
Wymieszać wołowinę, cebula w proszku i pozostałe 2 sos Worcestershire łyżki stołowe w misce z rąk. Formować w cztery 3/4-calowe grube paszteciki i umieścić na patelni brojlerów. Zrób wgłębienie na środku każdego kciukiem; przyprawić paszteciki solą. Broil, obracając raz, 5 minut.
Ułożyć bułki wycięte bokiem na blasze do pieczenia.
Posypać obu serów i dusić aż do stopienia, o 1 minutę.
Rozprowadzić musztardę na bułkach; kanapka z sałatą, hamburgery i karmelizowaną cebulą.
Podawać z chipsami ziemniaczanymi.
Zdjęcia Christopher Testani