Francuski w mgnieniu oka: zupa z soczewicy i kiełbasy

Francuski w mgnieniu oka: zupa z soczewicy i kiełbasy
Francuski w mgnieniu oka: zupa z soczewicy i kiełbasy to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.32 za porcję. Jedna porcja zawiera 352 kalorie, 21g białka, oraz 13g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to rozsądna cena przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Jeśli masz seler, zielona soczewica, sól koszerna, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Francuski w mgnieniu oka: oliwkowa Francuska Sałatka z soczewicy i jęczmienia, Francuski w mgnieniu oka: Sałatka z soczewicy Dijon z cytryną pieczone krewetki, oraz Francuski w mgnieniu oka: Francuskie pierogi z zupą cebulową dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wyjąć kiełbasę z osłonki i zwinąć w małe klopsiki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Kromka Chleba Kanapkowego, Opieczonego I Pokruszonego1 Kromka Chleba Kanapkowego, Opieczonego I Pokruszonego
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
10 Białych Bułek Obiadowych10 Białych Bułek Obiadowych
2
Podgrzać 1 łyżeczkę oliwy z oliwek w dużym garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
3
Dodać kulki kiełbasy i gotować tylko char Na zewnątrz-3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
4
Przesuń Pulpety na jedną stronę garnka, a na drugą dodaj warzywa i pozostałą łyżeczkę oliwy z oliwek. Wymieszać i podsmażyć, aż warzywa będą miękkie-kolejne 3 minuty. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
1 Kromka Chleba Kanapkowego, Opieczonego I Pokruszonego1 Kromka Chleba Kanapkowego, Opieczonego I Pokruszonego
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
5
Dodaj soczewicę, tymianek i bulion warzywny. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, a następnie przykryć i zmniejszyć ciepło do niskiej. Dusić, aż soczewica będzie miękka-1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Orzeszków Piniowych, Prażonych1/2 Szklanki Orzeszków Piniowych, Prażonych
SoczewicaSoczewica
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
6
Podawać od razu z wyjątkowo chrupiącym chlebem.
Składniki, których będziesz potrzebować
łyżka Importowana Grecka Oliwa Z Oliwekłyżka Importowana Grecka Oliwa Z Oliwek
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia16
Magazyn