Francuski w mgnieniu oka: so-Easy Czerwony łosoś Pistou

Francuski w mgnieniu oka: so-Easy Czerwony łosoś Pistou
Nigdy nie można mieć zbyt wielu przepisów śródziemnomorskich, więc daj francuski w mgnieniu oka: tak łatwy Czerwony łosoś Pistou spróbować. Na 3,17 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 189 kalorii, 31g białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Przynosi wam poważne jedzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 67%, co jest solidne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Francuski w mgnieniu oka: Allumettes z Pistou, Francuski W Mgnieniu Oka: Tilapia Z Estragonem Pistou, oraz Francuski w mgnieniu oka: makaron ze słodkim groszkiem Pistou i Chèvre.

Instrukcje

1
Posmaruj łososia w pesto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
2
Umieścić w kwadratowym naczyniu do pieczenia, przykryć folią i przechowywać łososia w lodówce przez 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
3
Pozostawić łososia na blacie przez 15 minut przed gotowaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
4
Rozgrzej piekarnik do 232°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Umieścić rybę na wyłożonej folią blasze do pieczenia i piec przez 10 minut, aż tylko zwęglone na brzegach. Jeśli lubisz ryby rzadkie w centrum, gotuj przez krótszy czas.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia30
Magazyn