Francuski w mgnieniu oka: so-Easy Czerwony łosoś Pistou
Nigdy nie można mieć zbyt wielu przepisów śródziemnomorskich, więc daj francuski w mgnieniu oka: tak łatwy Czerwony łosoś Pistou spróbować. Na 3,17 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 189 kalorii, 31g białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Przynosi wam poważne jedzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 67%, co jest solidne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Francuski w mgnieniu oka: Allumettes z Pistou, Francuski W Mgnieniu Oka: Tilapia Z Estragonem Pistou, oraz Francuski w mgnieniu oka: makaron ze słodkim groszkiem Pistou i Chèvre.
Instrukcje
Posmaruj łososia w pesto.
Umieścić w kwadratowym naczyniu do pieczenia, przykryć folią i przechowywać łososia w lodówce przez 1 godzinę.
Pozostawić łososia na blacie przez 15 minut przed gotowaniem.
Rozgrzej piekarnik do 232°.
Umieścić rybę na wyłożonej folią blasze do pieczenia i piec przez 10 minut, aż tylko zwęglone na brzegach. Jeśli lubisz ryby rzadkie w centrum, gotuj przez krótszy czas.