Francuski w mgnieniu oka: Sałatka chlebowa Niçoise Panzanella
Przepis francuski w mgnieniu oka: Sałatka chlebowa Niçoise Panzanella może zaspokoić Twoje śródziemnomorskie pragnienie w około 20 minut. Jedna porcja zawiera 706 kalorii, 8G białka, oraz 62 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 3,44 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 49 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz haricots verts, oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia, Skórka z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Francuski w mgnieniu oka: stopiony tuńczyk Niçoise, Francuski W Mgnieniu Oka: Chipsy Z Ciecierzycy Niçoise, oraz Francuski w mgnieniu oka: oliwkowa Francuska Sałatka z soczewicy i jęczmienia dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Rozłóż chleb w jednej warstwie na blasze do pieczenia i tosty, aż tylko złoty kolor, o 10 protokół. Odstawić do ostygnięcia.
Przygotować vinaigrette ubijając razem sok z cytryny, skórkę z cytryny, oliwę z oliwek, tymianek, sól i pieprz.
W dużej misce, wrzucić razem fasolki, pomidory koktajlowe, oliwki, anchois, rukola, bazylia, pietruszka, i cytrynowo-tymianek vinaigrette. Następnie dodaj grzanki z tuńczykiem i chlebem do miski i delikatnie wrzuć, aż wszystko się połączy.
Odstawić na blat przez co najmniej 20 minut przed podaniem.