Francuski w mgnieniu oka: marokańskie pieczone przegrzebki

Francuski w mgnieniu oka: marokańskie pieczone przegrzebki
Francuski w mgnieniu oka: marokańskie pieczone przegrzebki mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 121 kalorii, 1G białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 24 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 125 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka kolendry, Skórka z cytryny, przegrzebki morskie u - 10 i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Francuski w mgnieniu oka: marokański przyprawiony pieczony Rzadki tuńczyk, Francuski w mgnieniu oka: Tapenade Pieczony kurczak, oraz Francuski w mgnieniu oka: oliwkowa Francuska Sałatka z soczewicy i jęczmienia.

Instrukcje

1
Rozgrzej brojlery. Pokrój przegrzebki na pół poziomo. Spryskaj dwa małe lub jedno duże danie gratin lekko sprayem do gotowania. Ułóż przegrzebki w jednej warstwie w naczyniach i dopraw solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor Pokrojony Na Osiem KlinówPomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
2
Wymieszać skórkę z cytryny, kolendra, i panko razem w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Posypać przegrzebki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
4
Mash razem masło, ras-el-hanout, i harissa w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ras El HanoutRas El Hanout
HarissaHarissa
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Umieść jedną łyżkę masła złożonego na każdym przegrzebku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło AromatyzowaneMasło Aromatyzowane
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
6
Posadź zapiekane naczynia na obramowanej blasze do pieczenia, i smażyć, aż panko jest chrupiące i przegrzebki są nieprzezroczyste, 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
7
Serwuj od razu.
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia1
Magazyn