Francuski w mgnieniu oka (Klasyka): Coq au Riesling

Francuski w mgnieniu oka (Klasyka): Coq au Riesling
Przepis francuski w mgnieniu oka( Klasyczny): Coq au Riesling może zaspokoić Twoje śródziemnomorskie pragnienie w mniej więcej 45 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 257 kalorii. Ten bezglutenowy i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje 2,32 zł za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka kurczaka, riesling, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Makaron Coq au Riesling, Francuski w mgnieniu oka (Klasyczny): Pissaladière, oraz Francuski w mgnieniu oka (Klasyczny): Profiteroles.

Instrukcje

1
Roztopić masło w 12-calowym, prostym patelni sauté na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Dodać boczek i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż chrupiące, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
3
Zdjąć patelnię z ognia. Używając szczelinowej łyżki, przenieś ugotowany boczek na papierowy ręcznik wyłożony talerzem. Tłuszcz rezerwowy na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boczek GotowanyBoczek Gotowany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Kawałki kurczaka osuszyć ręcznikiem papierowym. Doprawić solą. Powrót saute patelni na średnim ogniu, aż lekko palenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Muszelki CannelloniMuszelki Cannelloni
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Dodać kawałki kurczaka skórą w dół. Gotować na złoty kolor z obu stron, obracając raz, o 8 minut w sumie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Muszelki CannelloniMuszelki Cannelloni
6
Wyjmij patelnię z ognia i przenieś kurczaka na duży talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
7
Wyjąć z patelni wszystkie oprócz 2 łyżek tłuszczu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
8
Dodać cebulę i grzyby i gotować na małym ogniu, aż większość wydzielanego płynu odparuje i cebula zaczęła mięknąć, około 3 minut. Doprawić lekko solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
9
Dodaj Rieslinga, zwiększ temperaturę do wysokiej, i doprowadzić do wrzenia, skrobanie wszelkie rumiane kawałki na dnie patelni z drewnianą łyżką. Powrót kurczaka na patelnię i przykryć. Obniżyć ogień do niskiej i gotować na wolnym ogniu przez 40 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
RieslingRiesling
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
10
Na patelnię dodajemy boczek i doprawiamy czarnym pieprzem. Dusić odkryte dodatkowe 15 minut, aż kurczak jest gotowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
11
Używając szczypiec, przenieś kurczaka na duży półmisek. Podnieś ciepło do średniej wysokości i zmniejsz do zagęszczenia, około 2 minut. Wymieszać z creme fraîche i natką pietruszki, polać kurczakiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Creme FraicheCreme Fraiche
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
12
Podawać natychmiast, w rodzinnym stylu, z ciepłym, chrupiącym, rustykalnym chlebem lub masłem z szerokim makaronem jajecznym podrzuconym świeżo posiekaną natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Jajeczny SzerokiMakaron Jajeczny Szeroki
Włoski ChlebWłoski Chleb
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia14
Magazyn