Francuski Budyń Chlebowy
Francuski budyń chleb może być tylko deser szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 495 kalorii, 13g białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na $1.6 za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz wiśnie, śmietanę, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Francuski Budyń Chlebowy, Budyń Chlebowy Tosty Francuskie, oraz Budyń Chlebowy Tosty Francuskie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokrój chleb w 1-calową kostkę i umieść w worku.
Zalać mlekiem; odstawić na 1 godzinę.
Rozgrzej piekarnik do 163°. masło Thebottom i boki 9x13x2-cala ovento-stół do pieczenia naczynia.
W innej misce ubij razem cukier i wanilię. Wymieszaj to z mieszaniną chleba.
Wlać do przygotowanego naczynia do pieczenia.
Piec na środkowym stojaku piekarnika przez około 1 godzinę i 10 minut, lub aż do brązowego koloru. Schłodzić do temperatury pokojowej, przykryć folią aluminiową i schłodzić.
Wyjąć z lodówki 30 minut przed ponownym ogrzaniem. Podgrzać, przykryć folią, w temperaturze 325 ° F przez 15 do 20 minut.
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej. Passa dzbanek śmietany do zwilżenia.
W porcji: 420 kalorii, 80gkarbohydratów, 12g białka, 5G tłuszczu, 90mg cholesterolu