Francuski Budyń Chlebowy

Francuski Budyń Chlebowy
Francuski budyń chleb może być tylko deser szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 495 kalorii, 13g białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na $1.6 za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz wiśnie, śmietanę, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Francuski Budyń Chlebowy, Budyń Chlebowy Tosty Francuskie, oraz Budyń Chlebowy Tosty Francuskie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pokrój chleb w 1-calową kostkę i umieść w worku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
2
Zalać mlekiem; odstawić na 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
3
Rozgrzej piekarnik do 163°. masło Thebottom i boki 9x13x2-cala ovento-stół do pieczenia naczynia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
4
W innej misce ubij razem cukier i wanilię. Wymieszaj to z mieszaniną chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleczne Czekoladki Hershey®'s Kisses®Mleczne Czekoladki Hershey®'s Kisses®
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Dodać suszone wiśnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wiśnie SuszoneWiśnie Suszone
6
Wlać do przygotowanego naczynia do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
7
Piec na środkowym stojaku piekarnika przez około 1 godzinę i 10 minut, lub aż do brązowego koloru. Schłodzić do temperatury pokojowej, przykryć folią aluminiową i schłodzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
8
Wyjąć z lodówki 30 minut przed ponownym ogrzaniem. Podgrzać, przykryć folią, w temperaturze 325 ° F przez 15 do 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
9
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej. Passa dzbanek śmietany do zwilżenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
10
W porcji: 420 kalorii, 80gkarbohydratów, 12g białka, 5G tłuszczu, 90mg cholesterolu
11
Inne
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia5
Magazyn