Francuski Budyń Chlebowy

Francuski Budyń Chlebowy
Francuski budyń chleb może być tylko deser szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 495 kalorii, 13g białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na $1.6 za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz wiśnie, śmietanę, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Francuski Budyń Chlebowy, Budyń Chlebowy Tosty Francuskie, oraz Budyń Chlebowy Tosty Francuskie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pokrój chleb w 1-calową kostkę i umieść w worku.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
2
Zalać mlekiem; odstawić na 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
3
Rozgrzej piekarnik do 163°. masło Thebottom i boki 9x13x2-cala ovento-stół do pieczenia naczynia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
4
W innej misce ubij razem cukier i wanilię. Wymieszaj to z mieszaniną chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Dodać suszone wiśnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wiśnie SuszoneWiśnie Suszone
6
Wlać do przygotowanego naczynia do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
7
Piec na środkowym stojaku piekarnika przez około 1 godzinę i 10 minut, lub aż do brązowego koloru. Schłodzić do temperatury pokojowej, przykryć folią aluminiową i schłodzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
8
Wyjąć z lodówki 30 minut przed ponownym ogrzaniem. Podgrzać, przykryć folią, w temperaturze 325 ° F przez 15 do 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
9
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej. Passa dzbanek śmietany do zwilżenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
10
W porcji: 420 kalorii, 80gkarbohydratów, 12g białka, 5G tłuszczu, 90mg cholesterolu
11
Inne
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia5
Magazyn