Francuski Bochenek Nadziewany Kiełbasą

Francuski Bochenek Nadziewany Kiełbasą
Przepis kiełbasa Nadziewane Francuski Bochenek może zaspokoić swoje pragnienie Morza Śródziemnego w około 40 minut. Jedna porcja zawiera 398 kalorii, 20g białka, oraz 20 g tłuszczu. Na $1.3 za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Ten przepis od smaku domu ma 1 fanów. Jeśli masz kiełbasę wieprzową luzem, masło, mielona wołowina i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Bochenek Nadziewany Kiełbasą, Bochenek Nadziewany Kiełbasą, oraz Bochenek Nadziewany Kiełbasą.

Instrukcje

1
Odciąć cienką kromkę z wierzchu chleba. Wydrąż dolną połowę, pozostawiając 1/4-in. shell. W robocie kuchennym lub blenderze, proces bułki tartej do grubej; odstawić 1 szklankę. (Wyrzucić pozostałe okruchy lub zapisać do innego użycia.)
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
1-1/2 Szklanki Piwa1-1/2 Szklanki Piwa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Na patelni, brązowa wołowina, kiełbasa i cebula; odcedzić. Wymieszać z okruchami, serem, jajkiem, pietruszką, musztardą, pieprzem, solą i koprem włoskim; dobrze wymieszać. Łyżka do skorupy chleba; zastąpić hodowane góry.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
1-1/2 Szklanki Piwa1-1/2 Szklanki Piwa
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Umieść na dużym arkuszu folii o dużej wytrzymałości.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
4
W małym rondlu roztopić masło, dodać czosnek i gotować przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
5
Szczotka na wierzchy i boki bochenka. Zamknąć folię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
6
Piec w temperaturze 400° przez 20 minut lub do rozpuszczenia sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia8
Magazyn