Francuski Bochenek Nadziewany Kiełbasą
Przepis kiełbasa Nadziewane Francuski Bochenek może zaspokoić swoje pragnienie Morza Śródziemnego w około 40 minut. Jedna porcja zawiera 398 kalorii, 20g białka, oraz 20 g tłuszczu. Na $1.3 za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Ten przepis od smaku domu ma 1 fanów. Jeśli masz kiełbasę wieprzową luzem, masło, mielona wołowina i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Bochenek Nadziewany Kiełbasą, Bochenek Nadziewany Kiełbasą, oraz Bochenek Nadziewany Kiełbasą.
Instrukcje
Odciąć cienką kromkę z wierzchu chleba. Wydrąż dolną połowę, pozostawiając 1/4-in. shell. W robocie kuchennym lub blenderze, proces bułki tartej do grubej; odstawić 1 szklankę. (Wyrzucić pozostałe okruchy lub zapisać do innego użycia.)
Na patelni, brązowa wołowina, kiełbasa i cebula; odcedzić. Wymieszać z okruchami, serem, jajkiem, pietruszką, musztardą, pieprzem, solą i koprem włoskim; dobrze wymieszać. Łyżka do skorupy chleba; zastąpić hodowane góry.
Umieść na dużym arkuszu folii o dużej wytrzymałości.
W małym rondlu roztopić masło, dodać czosnek i gotować przez 1 minutę.
Szczotka na wierzchy i boki bochenka. Zamknąć folię.
Piec w temperaturze 400° przez 20 minut lub do rozpuszczenia sera.