Francuska zupa cebulowa od Birds Eye®

Francuska zupa cebulowa od Birds Eye®
Francuska zupa cebulowa z Birds Eye® może być właśnie zupą, której szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.14 za porcję. Jedna porcja zawiera 285 kalorii, 12g białka, oraz 21 g tłuszczu. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odbierz ser szwajcarski, liście tymianku, chleb i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 21%, to danie nie jest takie super. Spróbuj Le Cafe Ile St. Louis zupa cebulowa Gratinee – to nowe podejście do klasycznej francuskiej zupy cebulowej, Francuska zupa cebulowa zapiekana Francuska Pizza chlebowa i sałatka z Dijon Vinaigrette, oraz Crockpot francuska zupa cebulowa z serowym tostem francuskim dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Roztopić masło w średnim rondlu na średnim ogniu i gotować przepis gotowy posiekaną cebulę, mieszając od czasu do czasu, 15 minut lub aż złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Dodać bulion wołowy i tymianek; doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Dusić 5 minut. W razie potrzeby doprawić solą i czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Kawałki Warzyw Wielkości KęsaKawałki Warzyw Wielkości Kęsa
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
3
Ułóż 4 miski zupy odporne na działanie pieczenia na blasze i równomiernie napełnij zupą. Ułóż tosty w każdej misce i top z serem. Broil 1 minutę lub aż ser jest bulgotanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)

Polecane wino: Bordeaux, Szampan, Biały Bordowy

Bordeaux, szampan i Biały burgund to moje najlepsze propozycje dla francuskiego. Francuskie wino jest tak samo różnorodne jak francuskie jedzenie, ale rzadko pomylisz się z szampanem. Jeśli posiłek wymaga białego wina, możesz również spróbować białego burgunda. Dla czerwonego, spróbuj Red bordeaux blend. Jednym z win, które można spróbować jest Chateau Les Gravettes Bordeaux Superieur. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 14 dolarów.
Chateau Les Gravettes Bordeaux Superieur
Chateau Les Gravettes Bordeaux Superieur
Atrakcyjny ciemny rubinowo - czerwony i genialny ten klasyczny Bordeaux jest wybuchowy, intensywny i złożony Jednocześnie. Podniebienie kusi swoją amplitudą, bogactwem, pełnią, a także aromatycznym wykończeniem podniebienia. Harmonijny i długi, idealny dodatek do gry, takiej jak noga jagnięcina z ziołami lub kozie sery.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia1
Magazyn