Francuska zupa cebulowa od Birds Eye®
Francuska zupa cebulowa z Birds Eye® może być właśnie zupą, której szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.14 za porcję. Jedna porcja zawiera 285 kalorii, 12g białka, oraz 21 g tłuszczu. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odbierz ser szwajcarski, liście tymianku, chleb i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 21%, to danie nie jest takie super. Spróbuj Le Cafe Ile St. Louis zupa cebulowa Gratinee – to nowe podejście do klasycznej francuskiej zupy cebulowej, Francuska zupa cebulowa zapiekana Francuska Pizza chlebowa i sałatka z Dijon Vinaigrette, oraz Crockpot francuska zupa cebulowa z serowym tostem francuskim dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić masło w średnim rondlu na średnim ogniu i gotować przepis gotowy posiekaną cebulę, mieszając od czasu do czasu, 15 minut lub aż złoty kolor.
Dodać bulion wołowy i tymianek; doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Dusić 5 minut. W razie potrzeby doprawić solą i czarnym pieprzem.
Ułóż 4 miski zupy odporne na działanie pieczenia na blasze i równomiernie napełnij zupą. Ułóż tosty w każdej misce i top z serem. Broil 1 minutę lub aż ser jest bulgotanie.
Polecane wino: Bordeaux, Szampan, Biały Bordowy
Bordeaux, szampan i Biały burgund to moje najlepsze propozycje dla francuskiego. Francuskie wino jest tak samo różnorodne jak francuskie jedzenie, ale rzadko pomylisz się z szampanem. Jeśli posiłek wymaga białego wina, możesz również spróbować białego burgunda. Dla czerwonego, spróbuj Red bordeaux blend. Jednym z win, które można spróbować jest Chateau Les Gravettes Bordeaux Superieur. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 14 dolarów.
![Chateau Les Gravettes Bordeaux Superieur]()
Chateau Les Gravettes Bordeaux Superieur
Atrakcyjny ciemny rubinowo - czerwony i genialny ten klasyczny Bordeaux jest wybuchowy, intensywny i złożony Jednocześnie. Podniebienie kusi swoją amplitudą, bogactwem, pełnią, a także aromatycznym wykończeniem podniebienia. Harmonijny i długi, idealny dodatek do gry, takiej jak noga jagnięcina z ziołami lub kozie sery.