Francuska Zupa Cebulowa

Francuska Zupa Cebulowa
Przepis francuska zupa cebulowa może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w mniej więcej 45 minut. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.47 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 21g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 451 kalorii. Sprawdza się jako raczej tanie danie główne dla Jesień. Jeśli masz ser fontina, masło, parmezan i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby wykorzystać francuski chleb można śledzić to danie główne z Francuski Budyń Chlebowy jako deser. 5 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Le Cafe Ile St. Louis zupa cebulowa Gratinee – to nowe podejście do klasycznej francuskiej zupy cebulowej, Francuska zupa cebulowa zapiekana Francuska Pizza chlebowa i sałatka z Dijon Vinaigrette, oraz Crockpot francuska zupa cebulowa z serowym tostem francuskim.

Instrukcje

1
W średnim garnku umieść masło i cebulę na średnim ogniu. Gotować cebulę przez około 20 minut lub do złotego koloru.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Resztkaświeża Resztka
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Dodać wino i gotować przez około 7 protokół więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
3
Dodać bulion z wołowiną i kurczakiem i doprowadzić do wrzenia. Następnie zmniejszyć ogień do średnio-niskiego i dodać sól i pieprz. Dusić około 25 minut.Zupa z kadzi w miseczkach piekarnika lub ramekins, top z tostami i dodać ser na wierzchu chleba. Dusić na złoty kolor, przez około 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
(dostosuj Według Własnego Gustu)(dostosuj Według Własnego Gustu)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
ChochlaChochla
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia9
Magazyn