Francuska Zupa Cebulowa
Przepis francuska zupa cebulowa może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w mniej więcej 45 minut. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.47 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 21g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 451 kalorii. Sprawdza się jako raczej tanie danie główne dla Jesień. Jeśli masz ser fontina, masło, parmezan i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby wykorzystać francuski chleb można śledzić to danie główne z Francuski Budyń Chlebowy jako deser. 5 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Le Cafe Ile St. Louis zupa cebulowa Gratinee – to nowe podejście do klasycznej francuskiej zupy cebulowej, Francuska zupa cebulowa zapiekana Francuska Pizza chlebowa i sałatka z Dijon Vinaigrette, oraz Crockpot francuska zupa cebulowa z serowym tostem francuskim.
Instrukcje
W średnim garnku umieść masło i cebulę na średnim ogniu. Gotować cebulę przez około 20 minut lub do złotego koloru.
Dodać wino i gotować przez około 7 protokół więcej.
Dodać bulion z wołowiną i kurczakiem i doprowadzić do wrzenia. Następnie zmniejszyć ogień do średnio-niskiego i dodać sól i pieprz. Dusić około 25 minut.Zupa z kadzi w miseczkach piekarnika lub ramekins, top z tostami i dodać ser na wierzchu chleba. Dusić na złoty kolor, przez około 1 minutę.