Francuska Sałatka z soczewicy z kozim serem
Przepis Francuska Sałatka z soczewicy z kozim serem jest gotowy w około 1 godzinę i 15 minut i zdecydowanie jest niesamowitym bezglutenowe i wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.11 za porcję. Jedna porcja zawiera 277 kalorii, 18g białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Niewiele osób lubi tę przystawkę. Jeśli masz pomidory winogronowe, szczypiorek, zieloną soczewicę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 80%, co jest świetne. Spróbuj Francuska Sałatka Z Soczewicy Z Kozim Serem, Francuska Sałatka z soczewicy z kozim serem i orzechami włoskimi z ' My Paris Kitchen, oraz Sałatka z kozim serem i soczewicą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz ocet sherry, 3 łyżki oliwy z oliwek i mielony czosnek w słoiku z pokrywką i wstrząśnij, aż się zmieszasz. Odstawić.
W rondlu umieścić soczewicę, bulion z kurczaka, wodę i 1 łyżkę oliwy z oliwek i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do niskiej i gotować na wolnym ogniu, pokryte, aż soczewica są po prostu przetargu na ukąszenie, o 20 protokół. Nie przegotować.
Wyjąć z ognia, odcedzić i schłodzić przez co najmniej 30 minut.
Przełożyć schłodzoną soczewicę do miski mieszającej.
Wymieszać w sosie, szczypiorek, i kolendry; dobrze wymieszać. Jeśli od razu podajesz sałatkę, dodaj kozi ser i pomidory. Jeśli przygotowujesz przepis z wyprzedzeniem, schłodzić sałatkę i dodać kozi ser i pomidory tuż przed podaniem.