Formowana Żelatyna Brzoskwiniowa
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dodatki, więc spróbuj formowanej żelatyny brzoskwiniowej. Ten przepis serwuje 6 i kosztuje 48 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 147 kalorii. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Jeśli masz cukier, żelatynę pomarańczową, brzoskwinie i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bez glutenu i bez nabiału dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 14%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Formowana Żelatyna Malinowa, Sałatka Żelatynowa Brzoskwiniowo-Żurawinowa, oraz Margarity Formowane podobnych receptur.
Instrukcje
Odsączyć brzoskwinie, rezerwując sok; dodać wystarczającą ilość wody do soku, aby odmierzyć 1 szklankę.
Umieść brzoskwinie w blenderze. Przykryć i przetworzyć, aż będzie gładki; odstawić na bok.
W dużym rondlu połączyć cukier, gałkę muszkatołową i mieszaninę soku. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu; gotować i mieszać przez 1 minutę lub do rozpuszczenia cukru.
Zdejmij z ognia; wymieszaj żelatynę, aż się rozpuści. Wymieszaj puree z brzoskwini.
Wlać do 3-filiżanki formy pokrytej sprayem do gotowania. Przechowywać w lodówce do Ustawienia. Tuż przed podaniem, unmold na talerzu do serwowania.