Forever Pieczona Wieprzowina
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Forever pieczonej wieprzowiny. Ten przepis służy 8 i kosztuje $3.74 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 695 kalorii, 41g białka, oraz 54g tłuszczu na porcję. Jeśli masz liście szałwii, nasiona kolendry, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. 9 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 9 godzin i 20 minut. Ogólnie ten przepis zarabia łyżka lita wynik 80%. Spróbuj Na zawsze i całkowicie, Best Friends Forever Brownies, oraz Ooops, sorry, but nothing lasts forever dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić wieprzowinę do temperatury pokojowej, wyjmując ją z lodówki na 1 do 2 godzin przed gotowaniem.
Rozgrzej piekarnik do 275 stopni F.
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu do gorąca.
Dodaj cebulę, przykryć patelnię, zmniejszyć ogień do średnio-niskie i gotować, aż jasnobrązowy, o 3 do 4 protokół.
Dodać szałwię i doprawić solą i pieprzem. Gotować, aż cebula przestanie wyrzucać wodę, o 3 protokół.
Wyjąć z ognia, pozostawić do ostygnięcia na talerzu.
Skórkę wieprzową obrać, rozłożyć dużą ilość przyprawy do kopru włoskiego i dodać cebulę bezpośrednio na warstwie tłuszczu. Złóż skórę z powrotem na cebuli i związać zamknięty sznurkiem kuchennym. Dobrze doprawić pozostałą przyprawą kopru włoskiego.
Mięso ułożyć na stelażu w garnku wyłożonym folią, skropić większą ilością oliwy z oliwek i gotować, aż mięso będzie bardzo miękkie, około 8 godzin. Jest gotowy, gdy łatwo się odrywa, jeśli jest wybierany za pomocą szczypiec. Często najłatwiej jest gotować mięso przez noc lub włożyć do piekarnika rano i pozwolić mu gotować przez cały dzień. Nie trzeba w nim uczestniczyć.
Umieść nasiona kopru włoskiego, nasiona kolendry i ziarna pieprzu na ciężkiej patelni na średnim ogniu. Obserwuj uważnie, często rzucając tak nasiona tosty równomiernie. Gdy jasnobrązowe i pachnące, wlać nasiona na talerz do ostygnięcia. Muszą być chłodne przed szlifowaniem, albo będą gumować ostrza.
Wlać nasiona do blendera i dodać sól. Zmiksuj na drobny proszek, od czasu do czasu wstrząsając blenderem, aby ponownie rozłożyć nasiona. Przechowywać w szczelnie zamkniętym szklanym słoiku w chłodnym, suchym miejscu lub zamrażać.