Fondue Z Serem Pleśniowym

Fondue z serem pleśniowym może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 126 kalorii, 4G białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 36 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka sera kruszy, sól i pieprz, mąka, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Simon and Seafort ' s Maytag Blue Cheese Dressing-mały może pokonać bogaty i kremowy sos z sera pleśniowego, Simon and Seafort Blue Cheese Dressing-sos z sera pleśniowego nie musi być kupowany w sklepie, możesz zrobić to w domu, we własnej kuchni i smakuje lepiej w domu, oraz Serious Cheese: Super Bowl beer and Cheese Fondue dla podobnych receptur.
Instrukcje
Masło roztopić w rondlu z grubym dnem. Wymieszać mąkę i gotować, ciągle mieszając, około 1 minuty.
Dodać ciepłe mleko. Nadal mieszaj, gdy sos zgęstnieje. Doprowadzić sos do wrzenia.
Posypać solą i pieprzem. Obniżyć ogień i gotować, mieszając, 2 do 3 protokół. Wymieszać z serem pleśniowym i twarogiem i gotować, o 2 protokół, aż ser jest całkowicie stopiony.