Fondue z podwójnym serem może być tylko przystawką, której szukasz. Na 87 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 183 kalorie, 8G białka, oraz 13g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz zieloną cebulę, kawałki papryki, sos pieprzowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Fondue Z Podwójnym Serem, Fondue Z Podwójną Czekoladą, oraz Double Double Bacon Cheese Quiche dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W 2-quart rondel lub chafing danie, ciepła zupa, Wino i ser na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż ser topi się. Wymieszać czosnek w proszku, kilka kropli sosu pieprzowego i cebuli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Drylowane, Dojrzałe Lub Faszerowane Papryką, Opcjonalnie
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Wlać do garnka do fondue lub chafing danie, aby utrzymać ciepło.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
3
Kawałki chleba i warzywa z widelcami do fondue; zanurzyć w fondue. (Jeśli fondue stanie się zbyt gęste, wymieszaj niewielką ilość wytrawnego białego wina lub soku jabłkowego.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Wytrawne Białe Wino
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki