Fondue Z Podwójnym Serem
Fondue z podwójnym serem może być tylko przystawką, której szukasz. Na 87 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 183 kalorie, 8G białka, oraz 13g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz zieloną cebulę, kawałki papryki, sos pieprzowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Fondue Z Podwójnym Serem, Fondue Z Podwójną Czekoladą, oraz Double Double Bacon Cheese Quiche dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 2-quart rondel lub chafing danie, ciepła zupa, Wino i ser na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż ser topi się. Wymieszać czosnek w proszku, kilka kropli sosu pieprzowego i cebuli.
Wlać do garnka do fondue lub chafing danie, aby utrzymać ciepło.
Kawałki chleba i warzywa z widelcami do fondue; zanurzyć w fondue. (Jeśli fondue stanie się zbyt gęste, wymieszaj niewielką ilość wytrawnego białego wina lub soku jabłkowego.)