Fondue Z Podwójnym Serem

Fondue Z Podwójnym Serem
Fondue z podwójnym serem może być tylko przystawką, której szukasz. Na 87 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 183 kalorie, 8G białka, oraz 13g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz zieloną cebulę, kawałki papryki, sos pieprzowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Fondue Z Podwójnym Serem, Fondue Z Podwójną Czekoladą, oraz Double Double Bacon Cheese Quiche dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W 2-quart rondel lub chafing danie, ciepła zupa, Wino i ser na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż ser topi się. Wymieszać czosnek w proszku, kilka kropli sosu pieprzowego i cebuli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półksiężycowe Plasterki Ogórka AngielskiegoPółksiężycowe Plasterki Ogórka Angielskiego
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1/4 łyżeczki Pieprzu Cayenne W Proszku, Opcjonalnie1/4 łyżeczki Pieprzu Cayenne W Proszku, Opcjonalnie
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
Wlać do garnka do fondue lub chafing danie, aby utrzymać ciepło.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
3
Kawałki chleba i warzywa z widelcami do fondue; zanurzyć w fondue. (Jeśli fondue stanie się zbyt gęste, wymieszaj niewielką ilość wytrawnego białego wina lub soku jabłkowego.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Wytrawne Białe WinoWytrawne Białe Wino
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone
Sterylizowane Słoiki Do Przetworów O Pojemności Pół PintySterylizowane Słoiki Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn