Piwo i Fondue Cheddar może być tylko napojem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 74 kalorie, 4G białka, oraz 6G tłuszczu. Na 26 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 20. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i דל פחמימות,zne dieta. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Ojca. Jeśli masz amerykański ser, skrobię kukurydzianą, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Fondue Beer & Cheddar, Fondue z piwem i cheddarem, oraz Niemiecki Cheddar i Fondue Piwne dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Spód i boki metalowego garnka do fondue * przetrzyj połówkami czosnku; wyrzuć czosnek. W garnku do fondue połącz piwo z bulionem. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Namoczonych Wiórków Drzewnych (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1/2 Funta Posiekanego Plamiaka
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
2
W małej misce wymieszaj skrobię kukurydzianą i wodę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Dodać mieszaninę skrobi kukurydzianej w stałym strumieniu do mieszaniny piwa, mieszając za pomocą żaroodpornej gumowej szpatułki lub drewnianej łyżki. Gotować i mieszać, aż zgęstnieje i bąbelkami. Zmniejszyć ciepło do średnio-niskich. Stopniowo mieszaj rozdrobnione sery, mieszając po każdym dodaniu, aż ser się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
1/2 Funta Posiekanego Plamiaka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
4 Duże Precle Oblane Jogurtem
4
Umieść garnek do fondue nad palnikiem do fondue.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
5
Podawać natychmiast z pożądanymi przedmiotami do zanurzenia. Włócznia z widelcem do fondue lub drewnianym szpikulcem; zanurz się w mieszaninie serów, wirując, aby pokryć. (Fondue zagęszcza się, gdy trzyma się palnika.) Sprawia, że 6 do 8 porcji.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Pasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
6
Uwaga: Jeśli chcesz użyć ceramicznego garnka do fondue, przygotuj fondue w średnim rondlu, jak wyżej, krok po kroku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
Słonina Wieprzowa
7
Przenieść mieszaninę sera do ceramicznego garnka i kontynuować zgodnie z zaleceniami w kroku 3.