Fondue Z Gorzkiej Czekolady I Malin

Fondue Z Gorzkiej Czekolady I Malin
Fondue z gorzkiej czekolady i malin to bezglutenowe i wegetariańskie hor d ' oeuvre. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 181 kalorii. Ten przepis służy 16 i kosztuje 42 centów za porcję. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Jeśli masz śmietanę do ubijania, miód, konfitury z malin i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 14%, co nie jest zbyt wspaniałe. Podobne przepisy to Fondue Z Gorzkiej Czekolady I Malin, Easy Vegan Dark Chocolate Raspberry Fondue, oraz Fondue Z Ciemnej Czekolady.

Instrukcje

1
W garnku do fondue lub rondlu 2-ćwiartkowym wymieszaj śmietanę do ubijania, konfitury z malin i miód.
Składniki, których będziesz potrzebować
Konfitury MalinoweKonfitury Malinowe
Cytrynowy Budyń BłyskawicznyCytrynowy Budyń Błyskawiczny
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
2
Podgrzać na ogrzanym / gotować na wolnym ogniu lub na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż pęcherzyki powstaną na powierzchnię (nie gotować).
3
Dodać czekoladę; wymieszać trzepaczką do rozpuszczenia. Utrzymuj ciepło na ciepłym / gotuj na wolnym ogniu. (Jeśli używasz rondla, wlej do garnka do fondue i utrzymuj ciepło na ogrzanym / gotuj na wolnym ogniu.)
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
4
Podawać z dipperami.
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Magazyn