Fondue wołowe z sosami

Fondue wołowe z sosami
Fondue wołowe z sosami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 4 i kosztuje 4,19 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 586 kalorii, 22g białka, oraz 53g tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz pod ręką mleko, wodę, chrzan i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby użyć proszku curry można śledzić to danie główne z Lody Curry z Mango i pistacjami jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj fondue wołowe z sosami zanurzeniowymi, Kremowe Chipowane Fondue Wołowe, oraz Fondue wołowe z sosem musztardowo-majonezowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W trzech oddzielnych miseczkach, połączyć sos curry, sos musztardowy i cebulowo-chrzanowy składniki sosu. Mięso osuszyć ręcznikami papierowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos ChrzanowySos Chrzanowy
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Rozgrzać olej w garnku do fondue do 375°. Użyj widelców do fondue, aby gotować mięso na oleju, aż osiągnie pożądaną doness.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
Podawać z sosami.
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia9
Magazyn