Fondue wołowe z sosami

Fondue wołowe z sosami
Fondue wołowe z sosami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 4 i kosztuje 4,19 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 586 kalorii, 22g białka, oraz 53g tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz pod ręką mleko, wodę, chrzan i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby użyć proszku curry można śledzić to danie główne z Lody Curry z Mango i pistacjami jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj fondue wołowe z sosami zanurzeniowymi, Kremowe Chipowane Fondue Wołowe, oraz Fondue wołowe z sosem musztardowo-majonezowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W trzech oddzielnych miseczkach, połączyć sos curry, sos musztardowy i cebulowo-chrzanowy składniki sosu. Mięso osuszyć ręcznikami papierowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos ChrzanowySos Chrzanowy
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
2
Rozgrzać olej w garnku do fondue do 375°. Użyj widelców do fondue, aby gotować mięso na oleju, aż osiągnie pożądaną doness.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
3
Podawać z sosami.
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia9
Magazyn