Fondue serowe z jabłkami
Fondue serowe z jabłkami może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 88 kalorii. Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 9. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jeśli masz kirsch, ząbek czosnku, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Fondue Dippers: kurczak zawinięty w boczek ze szpinakiem, Blanszowanymi warzywami i jabłkami, Serious Cheese: Super Bowl beer and Cheese Fondue, oraz Fondue Z Serem Oka.
Instrukcje
Lekko łyżkę mąki do suchej miarki; wyrównać nożem.
Połączyć mąkę, ser i gałkę muszkatołową, rzucając dobrze.
Przetrzyj boki czosnku na środku średniego, ciężkiego rondla.
Dodać bulion i wino na patelnię; doprowadzić do gotować na średnim ogniu.
Dodaj jedną trzecią mieszanki sera do patelni, mieszając trzepaczką do połączenia. Powtórz procedurę z pozostałą mieszaniną sera. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie; gotować 5 minut lub do gładkiej, często mieszając.
Wyjąć masę serową z ognia; wymieszać z kirschem.
Wlać mieszaninę do garnka do fondue. Utrzymuj ciepło nad niskim płomieniem.
Podawać z klinami jabłkowymi.