Fondue Serowe
Fondue serowe może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 377 kalorii, 23G białka, oraz 24g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.02 za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz ząbek czosnku, wino, kirsch i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać skrobię kukurydzianą, możesz podążać za tym daniem głównym z Pudding Czekoladowy Ze Skrobi Kukurydzianej jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Serious Cheese: Super Bowl beer and Cheese Fondue, Fondue Serowe, oraz Fondue Serowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wcierać wewnątrz 4-quart ciężkiego garnka z wyciętych stron czosnku, a następnie wyrzucić czosnek.
Dodaj wino do garnka i doprowadzić tylko na wolnym ogniu na umiarkowanym ogniu.
Wymieszaj razem skrobię kukurydzianą i kirsch (jeśli używasz; w przeciwnym razie użyj wody lub wina) w filiżance.
Stopniowo dodawać ser do garnka i gotować, stale mieszając w zygzakowaty wzór (nie okrężny ruch), aby zapobiec ser z balling up, aż ser jest po prostu topi się i kremowy (nie pozwól gotować). Ponownie wymieszaj mieszankę skrobi kukurydzianej i wymieszaj z fondue. Przynieś fondue na wolnym ogniu i gotuj, mieszając, aż zgęstnieje, 5 do 8 minut.
Przelej do garnka do fondue ustawionego nad płomieniem.
* Kostki chleba francuskiego
* Kostki jabłka i gruszki
* Julienned surowa czerwona papryka
* Wytrawne białe wino, takie jak wytrawne Riesling lub Sancerre
* Niemieckie piwo typu lager lub Saison