Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc wypróbuj Fondue o zapachu jabłek. Ten przepis służy 6. Na 3,83 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 27g białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 608 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Udaj się do sklepu i odbierz gałkę muszkatołową, skrobię kukurydzianą, Wino i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać calvados można śledzić to danie główne z Krem Calvados jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sparking Vanilla-Pachnący Jabłkowy Cider Party Punch, Fondue Karmelowo-Jabłkowe, oraz Konfitura Pluot o zapachu anyżu z octem jabłkowym i Cointreau dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
W rondlu na średniej wysokości podgrzać Wino i calvados do wrzenia. Zmniejszyć ciepło do średniego. Sery wrzucić ze skrobią kukurydzianą, a następnie wymieszać je do wina w małych partiach drewnianą łyżką. Doprawić fondue gałką muszkatołową i odrobiną pieprzu do smaku. Zagęszczaj fondue, ale często mieszaj, aby zachować gładkość, upewniając się, że nigdy się nie zagotuje. Dostosuj płomień pod garnkiem do fondue po przeniesieniu go na stół, aby utrzymać fondue na niskim, sporadycznym poziomie.