Fondue Czekoladowe

Fondue Czekoladowe
Przepis czekoladowe Fondue jest gotowy w około 28 minut i zdecydowanie jest wybitnym bezglutenowe opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Jedna porcja zawiera 215 kalorii, 4G białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 97 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka angel food cake, kiwi, półsłodkie chipsy do pieczenia i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Czekoladowe Fondue & Swissmar Żeliwny Zestaw Do Fondue Giveaway, Family Fondue Night {Moje Ulubione Fondue + gratis!}, oraz Fondue Czekoladowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ciasto szaszłykowe, kiwi, banan i gruszka na drewniane kilofy. Ułóż na zewnętrznej krawędzi talerza do serwowania. Przykryć folią; przechowywać w lodówce podczas przygotowywania fondue.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto Z żurawinąCiasto Z żurawiną
Kolorowe Ciastka Ryżowe MochiKolorowe Ciastka Ryżowe Mochi
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
2
Połącz mleko i czekoladę w małym rondlu nonstick.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
3
Umieść na średnim ogniu, często mieszając, przez 3 do 4 minut lub aż czekolada będzie bąbelkowa. Nadal podgrzewać 3 do 4 minut dłużej, aż czekolada się stopi, mieszanina jest gładka i gęsta. Wymieszać z ekstraktem mięty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Białej żurawinySok Z Białej żurawiny
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
4
Wlać do małego kubka do zanurzania.
5
Miejsce na środku talerza owoców.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
6
Podawać, gdy czekolada jest gorąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Włoski można połączyć z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Możesz spróbować Casaloste Chianti Classico Riserva. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 28 dolarów za butelkę.
Casaloste Chianti Classico Riserva
Casaloste Chianti Classico Riserva
Intensywny rubinowy kolor czerwony. Jego bukiet łączy typowe owocowe aromaty Sangiovese (takie jak jeżyna, Dojrzała marasca, śliwka) z eleganckimi nutami drewna. Na podniebieniu jest aksamitny i harmonijny z doskonałą równowagą między kwasowością a słodkimi taninami. Starzejące się Wino, daje najlepsze z 5 roku po żniwach idzie z grillowanym czerwonym mięsem. Jego harmonia i typowość są również doskonale wywyższone przez dojrzewające sery.
TrudnośćNormalny
Gotowe W28 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia7
Magazyn