Fondue Cheese Lover
Fondue Cheese Lover może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis daje 8 porcji z 255 kalorii, 15g białka, oraz 15g tłuszczu każdy. Za $1.21 za porcję, ten przepis okładki 10% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis z Taste of Home wymaga chleba i / lub jabłek, czosnku w proszku, wina i ząbka czosnku. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 35 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 34%, co nie jest takie niesamowite. Podobne przepisy to Cheese Lover ' s Fontinan and Mozzarella Grillowana kanapka z serem, Zapiekanka z tuńczyka Cheese Lover, oraz Zapiekanka z tuńczyka Cheese Lover.
Instrukcje
W małej misce połącz 2 łyżeczki skrobi kukurydzianej z 1 łyżką wina; odstawić.
Połącz sery i pozostałą skrobię kukurydzianą; odstawić.
Pocierać boki dużego rondla ściętymi bokami czosnku; wyrzucić czosnek.
Dodaj pozostałe wino na patelnię i podgrzewaj na średnim ogniu, aż wokół boków patelni utworzą się bąbelki. Dodaj sok z cytryny.
Zmniejsz ogień do średnio-niskiego; dodaj garść mieszanki serów. Ciągle mieszaj, wykonując ruch ósemkowy, aż prawie całkowicie się rozpuści. Kontynuuj dodawanie sera, po jednej garści na raz, pozwalając serowi prawie całkowicie stopić się między dodatkami. Dodaj czosnek w proszku, oregano, sos Worcestershire i sos pieprzowy. Wymieszaj mieszankę skrobi kukurydzianej; stopniowo dodawaj do patelni. Gotuj i mieszaj, aż mieszanina zgęstnieje i będzie gładka. Trzymaj się ciepło.