Fondue Cheddar
Cheddar Fondue może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 386 kalorii, 20g białka, oraz 28g tłuszczu każdy. Na 1,25 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz ser cheddar, rosół z kurczaka, warzywa i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać mieszane warzywa, można śledzić to danie główne z Deser Z Pumpkin Pie jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Fondue Cheddar, Fondue Cheddar, oraz Havarti-Fondue Cheddar.
Instrukcje
W ciężkim rondlu 3-litrowym roztopić masło na małym ogniu. Wymieszać z mąką. Gotować 3 minuty, stale mieszając. Wymieszać bulion; podgrzać do wrzenia. Gotować 2 do 3 minut, stale mieszając, aż mieszanina będzie gęsta i gładka.
Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu.
Dodać ser, 1 szklankę na raz, mieszając na małym ogniu, aż ser się stopi i mieszanina jest gładka. Wymieszać z sosem pieprzowym.
Wlej mieszaninę serową do garnka do fondue; utrzymuj ciepło na małym ogniu.
Warzywa z widelcami do fondue. Dip i zawirować warzywa w fondue.