Flądra Po Grecku

Flądra Po Grecku
Flądra w stylu greckim jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 21g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 144 kalorie. Na 2,21 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, sól, pietruszkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 47%. Spróbuj Flądra W Stylu Luizjany, Peruwiańska Flądra Ceviche Z " Nowego Południowego Stołu, oraz Squash Po Grecku dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Połącz pierwsze 6 składników w małej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
3
Umieść rybę w naczyniu do pieczenia o wymiarach 13 x 9 cali pokrytym sprayem do gotowania; wlej mieszaninę soku z cytryny na rybę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
4
Piec w temperaturze 350 przez 13-15 minut lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować, gdy zostanie przetestowana widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Posypać natką pietruszki i podawać od razu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Motłoch Pinot Gris z oceną 4,9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
Rabble Pinot Gris
Rabble Pinot Gris
Późna poranna mgła, ciągłe chłodne dni i chłodne popołudniowe wiatry dodają delikatnego, ale aromatycznego wina. Ten Pinot Gris ma jasnożółty kolor i złożony, pachnący owocami nos, który odsłania płatki mango, herbaty jaśminowej, cynamonu i kantalupy. Gładkie, lekkie tosty orzecha włoskiego i miodu równoważą owoce i ustępują miejsca chrupkie, utrzymujące się wykończenie pełne świeżo skoszonej trawy i brzoskwiń.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia10
Magazyn