Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj flądry Hoisin. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 367 kalorii. Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje $5.09 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pieprz, zieloną cebulę, filety z flądry i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Flądra Smażona Na Patelni, Flądra Florentyna, oraz Flądra Francaise dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Przygotuj ryż według opakowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryż
2
Połącz hoisin i następne 5 składników w misce. Rezerwa 4 łyżeczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Hoisin
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Rozgrzać patelnię nonstick na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Dodać 1 łyżkę oleju rzepakowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Rzepakowy
5
Filety posypać solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól
6
Dodaj dwa filety na patelnię; gotować 4 protokół. Obróć; posmaruj każdy z 1 łyżeczką mieszanki hoisin. Gotować 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Hoisin
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
7
Wyjąć rybę z patelni. Powtórz z 1 łyżką oleju rzepakowego, 2 filetami i 2 łyżeczkami mieszanki hoisin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Rzepakowy
Sos Hoisin
Ryby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
8
Rozgrzać patelnię na dużym ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
9
Dodać 1 łyżkę oleju rzepakowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Rzepakowy
10
Dodać groszek i cebulę; podsmażyć 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula
Groch
11
Dodać grzyby; podsmażyć 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby
12
Umieść 1/2 szklanki ryżu na każdym z 4 talerzy. Na wierzchu 1 filet i 1/2 szklanki warzyw; skropić 1 łyżeczką mieszanki hoisin.
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Maysaran Arsheen Pinot Gris z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.