Flądra Hoisin

Flądra Hoisin
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj flądry Hoisin. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 367 kalorii. Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje $5.09 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pieprz, zieloną cebulę, filety z flądry i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Flądra Smażona Na Patelni, Flądra Florentyna, oraz Flądra Francaise dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przygotuj ryż według opakowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
RyżRyż
2
Połącz hoisin i następne 5 składników w misce. Rezerwa 4 łyżeczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos HoisinSos Hoisin
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Rozgrzać patelnię nonstick na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodać 1 łyżkę oleju rzepakowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej RzepakowyOlej Rzepakowy
5
Filety posypać solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
SólSól
6
Dodaj dwa filety na patelnię; gotować 4 protokół. Obróć; posmaruj każdy z 1 łyżeczką mieszanki hoisin. Gotować 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos HoisinSos Hoisin
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Wyjąć rybę z patelni. Powtórz z 1 łyżką oleju rzepakowego, 2 filetami i 2 łyżeczkami mieszanki hoisin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej RzepakowyOlej Rzepakowy
Sos HoisinSos Hoisin
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Rozgrzać patelnię na dużym ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
9
Dodać 1 łyżkę oleju rzepakowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej RzepakowyOlej Rzepakowy
10
Dodać groszek i cebulę; podsmażyć 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
GrochGroch
11
Dodać grzyby; podsmażyć 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
12
Umieść 1/2 szklanki ryżu na każdym z 4 talerzy. Na wierzchu 1 filet i 1/2 szklanki warzyw; skropić 1 łyżeczką mieszanki hoisin.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
Sos HoisinSos Hoisin
RyżRyż

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Maysaran Arsheen Pinot Gris z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
Maysara Arsheen Pinot Gris
Maysara Arsheen Pinot Gris
Jasny wyraz owoców z przodu, witając podniebienie nutami ściętej trawy w ciepły dzień. Wino jest zakotwiczone rześką kwasowością, ale nie tak bardzo, aby obezwładnić ulotną słodycz, która pozostawia uśmiech. Arsheen ma inteligentny, orzeźwiający charakter, który nada klarowności szeregowi przetworów z ryb, drobiu i wieprzowiny.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia22
Magazyn