Need a bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 zupy? Florencka zupa pomidorowa może być super przepis do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 62 kalorie. Na 70 centów za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 5. Jeśli masz szpinak, granulki bulionu z kurczaka, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest idealny do Jesień. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 91%, co jest doskonałe. Spróbuj Pomidorowa Zupa Florencka, Zupa Pomidorowa Florentyna, oraz Pomidorowa Zupa Florencka dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużym rondlu na średnim ogniu ugotuj paprykę, cebulę i czosnek na oleju do miękkości. Wymieszać z pomidorami, wodą, bazylią, bulionem i czarnym pieprzem. Doprowadzić do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Czarny
Papryka
2 Szklanki Namoczonych Wiórków Drzewnych (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Pomidor
Czosnek
Bazylia
Cebula
Woda
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Wymieszać ze szpinakiem i gotować 5 do 7 protokół więcej.