Florentyny

Florentyny
Florentyny to Wegetariańskie deser. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 110 kalorii. Ten przepis służy 24. Na 25 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś ciężką śmietanę, mąkę, kandyzowaną skórkę pomarańczową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Florentyny, Florentyny, oraz Florentyny dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W rondlu wymieszać po 1/2 szklanki śmietany i cukru oraz 3 łyżki masła i doprowadzić mieszaninę do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem CiężkiKrem Ciężki
MasłoMasło
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Wyjąć z ognia i wymieszać w 1 1/4 szklanki drobno posiekanych migdałów, 3/4 szklanki drobno posiekanej kandyzowanej skórki pomarańczowej i 1/3 szklanki mąki. Upuść ciasto z łyżki stołowej do kopców około 3 cali od siebie na naoliwionych i lekko mąką arkuszy cookie i spłaszczyć każde ciastko z mokrą szpatułką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kandyzowana Skórka PomarańczowaKandyzowana Skórka Pomarańczowa
MigdałyMigdały
Pliki CookiePliki Cookie
Kopce BarKopce Bar
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
SzpatułkaSzpatułka
3
Piec w umiarkowanym piekarniku (350°F) przez około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Wyjmij je z piekarnika i pozostaw na około 5 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Wyjąć ciasteczka do drucianego stojaka, pozostawić do całkowitego ostygnięcia i rozprowadzić polewą czekoladową. Wyluzuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Polewa CzekoladowaPolewa Czekoladowa
Pliki CookiePliki Cookie
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
6
Polewa Czekoladowa
Składniki, których będziesz potrzebować
Polewa CzekoladowaPolewa Czekoladowa
7
Rozpuść 1 uncję niesłodzonej czekolady i słodkiej czekolady gotującej na gotującej się wodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Niesłodzona Czekolada Do PieczeniaNiesłodzona Czekolada Do Pieczenia
CzekoladaCzekolada
WodaWoda
8
Dodaj 2 łyżki masła i 1 łyżeczkę miodu i wymieszaj glazurę, aż masło się rozpuści. Dla łatwiejszego glazury użyj stopionej słodko-gorzkiej czekolady.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słodko-gorzka CzekoladaSłodko-gorzka Czekolada
MasłoMasło
GlazuraGlazura
MiódMiód
9
Uwagi Do Przepisu
10
Użyj małej szpatułki przesuniętej, aby rozłożyć ciasto na cienkie rundy na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka OffsetowaSzpatułka Offsetowa
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
11
Użyj 2 uncji półsłodkiej czekolady, stopiony, do glazury.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półsłodka CzekoladaPółsłodka Czekolada
GlazuraGlazura
12
Z książki Gourmet Cookie: the single Best Recipe from Each Year 1941-2009 by Condé Nast Publications. Copyright © 2010 by Condé Nast Publications; photographs copyright © 2010 by Condé Nast Publications. Opublikowane przez Houghton Mifflin Harcourt Publishing Company.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn