Florentine Beefsteak
Florentine Beefsteak jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 4 porcjami. Na $3.1 za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 411 kalorii, 35g białka, oraz 29g tłuszczu. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz świeżo zmielony pieprz, cytrynowe kliny, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 54%, to danie jest solidne. Spróbuj Befsztyk Pieczony Cytryną, Sałatka Z Pomidorów Befsztykowych, oraz Sałatka Makaronowa Z Befsztykiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zapal grill. Steki natrzeć olejem i posypać solą i pieprzem.
Grilluj steki na dużym ogniu przez 6 minut. Obróć i gotować, aż zrobić do smaku, o 6 minut dłużej na rzadkie.
Podawać z cytrynowymi klinami.
Wybór steków: jeśli chcesz, użyj steki porterhouse zamiast T-bones. Oba te steki z kością pochodzą z krótkiego odcinka lędźwiowego zwierzęcia. Kość oddziela stek na odcinki schabu i polędwicy. Schab w pasku ma więcej smaku, a polędwica jest oferowana. Steki Porterhouse mają więcej polędwicy i T-kości mają większą część schabu taśmy. Wybierz zgodnie z własnymi preferencjami.
Rekomendacja wina: nie ma to jak świetny stek, aby zaprezentować specjalny, a jeśli to możliwe starszy, Barolo lub Barbaresco. Produkowane z winogron nebbiolo, wina te mają bajecznie złożone smaki suszonych wiśni, eukaliptusa, kwiatów i trufli oraz jedwabistą konsystencję. Oba mają moc do oszczędzania, ale Barbaresco jest bardziej elegancki.