Florentine Beefsteak

Florentine Beefsteak
Florentine Beefsteak jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 4 porcjami. Na $3.1 za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 411 kalorii, 35g białka, oraz 29g tłuszczu. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz świeżo zmielony pieprz, cytrynowe kliny, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 54%, to danie jest solidne. Spróbuj Befsztyk Pieczony Cytryną, Sałatka Z Pomidorów Befsztykowych, oraz Sałatka Makaronowa Z Befsztykiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zapal grill. Steki natrzeć olejem i posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I OpiekanaBagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Grilluj steki na dużym ogniu przez 6 minut. Obróć i gotować, aż zrobić do smaku, o 6 minut dłużej na rzadkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
3
Podawać z cytrynowymi klinami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin CytrynowyKlin Cytrynowy
4
Wybór steków: jeśli chcesz, użyj steki porterhouse zamiast T-bones. Oba te steki z kością pochodzą z krótkiego odcinka lędźwiowego zwierzęcia. Kość oddziela stek na odcinki schabu i polędwicy. Schab w pasku ma więcej smaku, a polędwica jest oferowana. Steki Porterhouse mają więcej polędwicy i T-kości mają większą część schabu taśmy. Wybierz zgodnie z własnymi preferencjami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stek PorterhouseStek Porterhouse
Strip SteakStrip Steak
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
2 Posiekane Szalotki2 Posiekane Szalotki
5
Rekomendacja wina: nie ma to jak świetny stek, aby zaprezentować specjalny, a jeśli to możliwe starszy, Barolo lub Barbaresco. Produkowane z winogron nebbiolo, wina te mają bajecznie złożone smaki suszonych wiśni, eukaliptusa, kwiatów i trufli oraz jedwabistą konsystencję. Oba mają moc do oszczędzania, ale Barbaresco jest bardziej elegancki.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego
WinogronaWinogrona
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia15
Magazyn