Florentine Beefsteak

Florentine Beefsteak
Florentine Beefsteak jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 4 porcjami. Na $3.1 za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 411 kalorii, 35g białka, oraz 29g tłuszczu. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz świeżo zmielony pieprz, cytrynowe kliny, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 54%, to danie jest solidne. Spróbuj Befsztyk Pieczony Cytryną, Sałatka Z Pomidorów Befsztykowych, oraz Sałatka Makaronowa Z Befsztykiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zapal grill. Steki natrzeć olejem i posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
2
Grilluj steki na dużym ogniu przez 6 minut. Obróć i gotować, aż zrobić do smaku, o 6 minut dłużej na rzadkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
3
Podawać z cytrynowymi klinami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin CytrynowyKlin Cytrynowy
4
Wybór steków: jeśli chcesz, użyj steki porterhouse zamiast T-bones. Oba te steki z kością pochodzą z krótkiego odcinka lędźwiowego zwierzęcia. Kość oddziela stek na odcinki schabu i polędwicy. Schab w pasku ma więcej smaku, a polędwica jest oferowana. Steki Porterhouse mają więcej polędwicy i T-kości mają większą część schabu taśmy. Wybierz zgodnie z własnymi preferencjami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stek PorterhouseStek Porterhouse
Strip SteakStrip Steak
6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
5
Rekomendacja wina: nie ma to jak świetny stek, aby zaprezentować specjalny, a jeśli to możliwe starszy, Barolo lub Barbaresco. Produkowane z winogron nebbiolo, wina te mają bajecznie złożone smaki suszonych wiśni, eukaliptusa, kwiatów i trufli oraz jedwabistą konsystencję. Oba mają moc do oszczędzania, ale Barbaresco jest bardziej elegancki.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Funtowe Połówki Orzechów PekanFuntowe Połówki Orzechów Pekan
WinogronaWinogrona
6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia15
Magazyn