Flapper Pie I
Need a deser wegetariański? Flapper Pie mógłbym być świetny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 10. Jedna porcja zawiera 139 kalorii, 4G białka, oraz 5G tłuszczu. Na 40 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt z migdałów, cukier, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak spektakularny spoonacular wynik 14%. Spróbuj Flapper Pie I, Flapper Pie I, oraz Flapper Pie-The Lost Prairie Pie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać razem okruchy krakersów graham, 1/4 szklanki cukru i 1/3 szklanki zmiękczonego masła lub margaryny. Naciśnij na 9-calowy talerz pie, rezerwa 1/4 filiżanki do polewy.
Piec w temperaturze 375 stopni F (190 stopni C) przez 8 minut.
W rondlu wymieszaj 1/2 szklanki cukru, skrobię kukurydzianą, mąkę i sól. Stopniowo mieszaj mleko. Gotować na średnim ogniu, mieszając, aż mieszanina dojdzie do wrzenia i zgęstnieje. Gotować 2 minuty więcej.
Dodać trochę tej gorącej mieszaniny do ubitych żółtek, następnie wymieszać żółtka do gorącej mieszaniny. Gotować 1 minutę, mieszając.
Zdjąć z ognia; wymieszać 1 łyżkę masła lub margaryny i wanilii. Ostudzić 15 minut i wlać do skorupy okruchowej. Całkowicie fajne.
Ubić białka aż do uzyskania miękkich szczytów. Powoli dodaj 1/4 szklanki cukru, ubijając, aż będzie sztywny i błyszczący. Wymieszaj ekstrakt z migdałów.
Rozłóż bezę na nadzieniu, a na krawędzi skórki do uszczelnienia.
Posypać okruchami reserved.
Piec w temperaturze 425 stopni F (220 stopni C), aż beza będzie złota, około 4 do 5 minut. Całkowicie schłodzić przed podaniem.