Flaming Brandy Punch
Flaming Brandy Punch to bezglutenowe i wegańskie napój. Ten przepis sprawia, że 20 porcji z 234 kalorie, 0g białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 2,62 zł za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi ci to Epikurious. Udaj się do sklepu i odbierz gałkę muszkatołową, laski cynamonu, sok pomarańczowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 7%, co jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Spróbuj Flaming Brandy Punch, Flaming Holiday Punch, oraz Brandy Milk Punch dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pierwsze 5 składników zagotować w dużym garnku, mieszając, aż cukier się rozpuści.
Dodać wino; wymieszać do rozgrzania.
Wlać mieszaninę do dużej żaroodpornej szklanej, ceramicznej lub metalowej dziurkacza.
Wymieszać z sokiem pomarańczowym i sokiem z cytryny. Trzymając chochlę nad ponczem, napełnij chochlę brandy; ostrożnie zapalić.
Wlać do miski punch i pozwolić płomień wypalić.
Wymieszać w pozostałej brandy. Zetrzyj gałkę muszkatołową na ponczu.