Flaki wołowe i gulasz z Hominy: Posole

Flaki wołowe i gulasz z Hominy: Posole
Flaki wołowe i gulasz z Hominy: Posole może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 1,23 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 346 kalorii, 21g białka, oraz 25 g tłuszczu każdy. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Jeśli masz ząbki czosnku, cebulę, rzodkiewki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać limonki, można śledzić to danie główne z Arbuz Granita jako deser. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i דל פחמימות,zne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Jak gotować: Callos, flaki wołowe i gulasz z nóg, Wołowina Puchero (Gulasz Meksykański Z Hominem I Warzywami), oraz Posole (zupa Tomatillo, kurczak i Hominy) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprawić flaki solą i pieprzem i dodać do dużego garnka. Przykryć wodą i doprowadzić do delikatnego wrzenia. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu i gotuj na wolnym ogniu przez około 3 godziny, odtłuszczając wszelkie zanieczyszczenia z powierzchni
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
2
Podczas gotowania flaczki przykryć chiles wodą w oddzielnym małym rondlu i gotować, aż ponownie nawilżone i miękkie. Schłodzić i odcedzić, zastrzegając płyn do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
3
Podgrzać jedną łyżkę oleju z pestek winogron na średnim ogniu na patelni (zastrzegając resztę oleju). Gdy olej zaczyna migotać, podsmażyć cebulę i czosnek, aż cebula stanie się przezroczysta.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
Zdjąć z ognia i przenieść cebulę i czosnek do małej miski i rezerwy patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
5
Usuń łodygi i nasiona z chiles i dodać do miski z cebulą. Używając płynu do gotowania w razie potrzeby (rezerwując resztę płynu do gotowania), rozgnieść na pastę z cebulą i czosnkiem. Używając tej samej patelni podgrzej zarezerwowaną łyżkę oleju z pestek winogron na średnim ogniu i smaż pastę przez kilka minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane świeże Liście Tymianku, Pozbawione 3 Lub 4 Dużych GałązekPosiekane świeże Liście Tymianku, Pozbawione 3 Lub 4 Dużych Gałązek
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
6
Wyjąć z ognia i odstawić do czasu potrzebnego.
7
Przygotuj hominy zgodnie z zaleceniami na opakowaniu, wykorzystując pozostały płyn do gotowania chile jako część płynu do gotowania dla hominy. (Zwykle potrzebujesz 4 razy więcej wody niż hominy).
Składniki, których będziesz potrzebować
HominyHominy
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
8
Dobrze wymieszać pastę chile z gotowanym hominy. Wymieszać do garnka flaków, doprawić proszkiem chili i powrócić do gotowania na wolnym ogniu i pozostawić do zgęstnienia. Chochle do misek i umieścić niewielką ilość pokrojonych rzodkiewek w centrum. Wyciśnij świeży sok z limonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
Pasta ChiliPasta Chili
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)
HominyHominy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
ChochlaChochla
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs
Porcje12
Ocena Zdrowia8
Magazyn