Flageolet Bean pie
Przepis Flageolet Bean pie może być wykonany w około 20 minut. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 229 kalorii, 8G białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na 84 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 13 powie, że trafiło w sedno. Jeśli masz crème fraîche, wegetariański ser cheddar, ząbki czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 47%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Fasola Flageolet, Fasola Francuska Flageolet, oraz Fasola Flageolet ze świeżym koprem włoskim.
Instrukcje
Rozgrzać olej na patelni i delikatnie smażyć cebulę przez około 5 minut, aż zmięknie. Czosnek wymieszać i gotować jeszcze min.
Dodać fasolę, crme frache i połowę tymianku. Dobrze przyprawić, następnie gotować aż do ogrzania.
Bułkę tartą wymieszać z serem, następnie wymieszać resztę tymianku.
Wlać mieszankę fasoli do naczynia do pieczenia i roztrzepać bułką tartą. Grilluj, aż polewa będzie chrupiąca i złota.
Polecane wino: Lambrusco Dolce, Późne żniwa Riesling, Vin Santo
Ciasto można połączyć z Lambrusco Dolce, późnym żniwem Riesling i Vin Santo. Wszystkie te wina są słodkie, co jest ważne, ponieważ wino powinno być Zwykle słodsze niż jedzenie, które z nim łączysz. Jedno wino, którego możesz spróbować to Angel Late Harvest Riesling. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 19 dolarów.
![Angel Late Harvest Riesling]()
Angel Late Harvest Riesling
Messina Hof ' s Angel to chrupiące, słodkie wino deserowe, zbierane z ostatniego zbioru Rieslinga, gdy winogrona są prawie rodzynkami. Idealny do owoców, serników i lekkich, słodkich deserów czekoladowych.