Filo-owinięte Brie z konfiturą figową i prażonymi orzechami włoskimi

Need a przystawka wegetariańska i דל פחמימות,zna? Brie owinięte filo z konfiturami figowymi i prażonymi orzechami włoskimi może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 12 i kosztuje 62 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 173 kalorie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać orzechy włoskie, masło, imbir konfitury, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Filo-owinięte Brie z konfiturą figową i prażonymi orzechami włoskimi, Phyllo pieczone Brie z figami i orzechami włoskimi, oraz Sałatka z czerwonej kapusty z zielonym jabłkiem, konfiturami z borówki i prażonymi orzechami włoskimi.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204°. Spryskaj arkusz cookie sprayem do gotowania. W 8-calowej patelni, stopić 1 łyżka masła na średnim ogniu. Gotować orzechy włoskie w maśle, często mieszając, aż złoty kolor brązowy; zdjąć z ognia.
Umieść 1 arkusz ciasta phyllo na desce do krojenia; lekko posmaruj roztopionym masłem.
Umieść na wierzchu kolejny arkusz filo; lekko posmaruj roztopionym masłem.
Umieść pozostały arkusz phyllo w poprzek na pierwszych dwóch arkuszach; pędzel lekko z częścią pozostałego masła.
Usuń papier z sera, pozostaw skórkę.
Umieścić ser Okrągły na środku arkuszy phyllo. Łyżka konfitury figowe i orzechy włoskie na ser. Obiema rękami podnieś stos phyllo w kierunku środka i skręć w środku, aby utworzyć wiązkę (arkusze mogą trochę rozerwać).
Posmaruj pozostałym masłem.
Miejsce na blasze. W razie potrzeby wyciąć kształty z pozostałych resztek ciasta.
Umieścić na wierzchu ciasta; naciśnij lekko, aby zabezpieczyć.
Piec 15 do 20 minut lub do złotego koloru. Schłodzić na blasze na blasze drucianej 15 minut przed podaniem.
Podawać z krakersami i dodatkowymi konfiturami, w razie potrzeby.