Filmy na kolacji: Spaghetti Squash z kiełbasą
Filmy na kolacji: Spaghetti Squash z kiełbasą wymaga około 1 godzina i 15 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 605 kalorii, 29g białka, oraz 46 g tłuszczu. Ten bezglutenowy i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje 2,39 zł za porcję. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 211 powiedziałoby, że trafił w sedno. Działa dobrze jako danie główne w rozsądnej cenie. Mieszanka popękanego pieprzu, oliwy z oliwek, cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona przyniesiona przez Białą parę ryżową. Z łyżeczką wynik 0%, to danie jest improvable. Podobne przepisy to Pieczony pomidor i kurczak na patelni Kolacja nad Spaghetti Squash, Sriracha Spaghetti Squash z kiełbasą, oraz Serowe Spaghetti Squash Z Kiełbasą.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 191°. na patelni z 1 łyżką oliwy z oliwek.
Pokrój spaghetti squash na pół wzdłuż. (Wskazówka kuchenna: użyj końcówki noża, aby najpierw przebić i rozpocząć cięcie. Po pierwsze cięcie rozpoczął resztę squasha należy pokroić łatwo.)
Zgarnij nasiona i nici,a następnie umieść ściętą stronę w dół na przygotowanej patelni.
Piec przez 45 minut lub do momentu, gdy miąższ squasha łatwo rozdzieli się na pasma widelcem. Gdy ostygnie wystarczająco, aby obsłużyć, zakończyć poluzowanie i usunięcie "spaghetti" z muszli i odstawić.
Szczypta i wyciągnąć małe kulki kiełbasy z obudowy (lub zrobić małe kulki z kiełbasy luzem). Kontynuuj robienie małych kulek z całej kiełbasy.
Rozgrzać dużą patelnię saute na średnim ogniu.
Na patelni rozgrzać pozostałą 1 łyżkę oliwy z oliwek, następnie dodać cebulę i czosnek. Gotować do miękkości, mieszając co 30 sekund, następnie dodać kiełbasę. Gotować, aż spodnia strona kiełbasy zacznie brązowieć, następnie wymieszać. Kontynuuj gotowanie i mieszanie od czasu do czasu, aż kiełbasa zostanie ugotowana (@2-3 minuty w zależności od ciepła i wielkości kiełbasy).
Do kiełbasy dodaj nitki kabaczki spaghetti i kontynuuj gotowanie aż do ogrzania (zwykle mniej niż minutę.)
Zdjąć z ognia. Wrzucić ser paremsan i oregano. Doprawić solą i świeżym popękanym pieprzem.