Filiżanki z szynką z sosem wiśniowym
Filiżanki z szynką z sosem wiśniowym to bezmleczne przystawka. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 339 kalorii, 11g białka, oraz 10 g tłuszczu. Na 1,25 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka mielonej szynki, barwniki spożywcze, wiśnie i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Cherry Pizza Crostata Dolce (Cherry Ricotta Pie) z sosem Port Cherry, Kubki Na Ciasto Wiśniowe, oraz Kubki Cherry Brownie dla podobnych receptur.
Instrukcje
W misce połączyć jajko, bułkę tartą i mieloną musztardę.
Dodać szynkę i wieprzowinę; dobrze wymieszać. Kształt na osiem równych porcji; delikatnie wkleić W 2-3 / 4-in. kubki na muffinki.
Połącz brązowy cukier i przygotowaną musztardę; posypać filiżankami.
Piec w temperaturze 350° przez 40 minut lub aż nie będzie już różowy.
Do sosu połącz skrobię kukurydzianą i cukier w rondlu.
Dodać wiśnie; gotować i mieszać na średnim ogniu, aż zgęstnieje i bąbelki. Gotować i mieszać 2 minuty dłużej. W razie potrzeby wymieszać 4-5 kropli barwnika spożywczego.
Podawać na filiżankach szynki.